Hovenier Schiedam


Bent u op zoek naar een hovenier in Schiedam? Dan bent u bij Ekhart Groen aan het juiste adres. Of u nu een hele nieuwe tuin wilt laten ontwerpen of juist uw tuin wilt laten onderhouden, wij doen het allemaal! Wij houden altijd goed rekening met uw wensen en behoeften. Dus ook als u een klein budget heeft of specifieke eisen, kunt u bij ons terecht. Doordat wij met u in gesprek gaan en goed naar u luisteren komen wij altijd met een passende oplossing.

Als hovenier leveren wij een totaalpakket aan diensten om ervoor te zorgen dat uw tuin er altijd fantastisch uitziet. Vanaf het begin tot einde kunnen wij u helpen en maken zo al uw wensen werkelijkheid. Weet u nog niet helemaal waar u naar op zoek bent? Geen enkel probleem, wij kunnen u hierin adviseren!

 

Tuinontwerp Schiedam

Als u net verhuisd bent naar Schiedam of simpelweg uw oude tuin zat bent, is de kans groot dat u op zoek bent naar iemand die een nieuwe tuin voor u kan ontwerpen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het ontwerpen van tuinen. Wij beginnen met het bespreken van uw wensen. Vervolgens zullen wij in samenspraak met u, uw droomtuin ontwerpen! Hierbij is het belangrijk om over alle details na te denken en alles goed uit te werken.

 

Het aanleggen van de tuin

Een mooi ontwerp voor uw tuin is de eerste stap, maar vervolgens moet het ook werkelijkheid worden. Dit is precies waar onze kracht ligt. Doordat wij tijdens het ontwerpen goed nadenken over onder andere de materialen, afmetingen, beplanting, kunnen wij er vervolgens voor zorgen dat het ontwerp ook realiteit wordt. Keer op keer zijn onze klanten weer verbaast over het eindresultaat!

 

Uw tuin laten onderhouden door een hovenier uit Schiedam

Wanneer de tuin helemaal af is, ziet deze er natuurlijk geweldig uit. Wel is er onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat dit zo blijft. Dit is dan ook de reden dat wij onderhoud voor uw tuin aanbieden. Voor ieder budget en alle wensen komen wij met een passende oplossing. Of het nu gaat om de gehele tuin of het onderhouden van de heg, wij doen het dagelijks! Ook als u de tuin niet door ons heeft laten aanleggen, maar wel wilt dat deze onderhouden wordt, kunt u bij ons terecht. 

Wilt u ook graag een nieuwe tuin laten ontwerpen, aanleggen of laten onderhouden? Kies dan voor Dennis en Lourens, de mannen van Ekhart groen! Door de ervaring en kennis kunnen zij je als geen ander helpen!